/home/aanbod/...
Ref: RR

Ruim centraal gelegen app

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 235 kWh/m²
  • 110 m²
Appartement gelegen in het centrum vlakbij het Centraal Station, bussen en trams, het Stadspark, de Zoo van Antwerpen en scholen en winkels.
Via de lift of de trap bereikt u dit volledig gerenoveerde appartement op de 5de verdieping. Het heeft een mooie, grote en aangename woon- leefruimte. Hier ligt een goed onderhouden blokparket. Langs de woonkamer is er enorm veel lichtinval in het hele appartement dankzij de ramen die zo geplaatst zijn dat je niet enkel een vooraanzicht hebt maar ook van een zijaanzicht kan genieten. De ramen zijn overal vervangen en hebben dubbele beglazing. De goed onderhouden keuken is ingericht met alle comfort (een oven , een vaatwasser en een gasfornuis), de keuken is ook helemaal herschilderd en bevinden zich hier de aansluitingen van de wasmachine. De badkamer heeft een ligbad met sproeier en een badkamermeubel met lavabo. In de hal is er een apart gastentoilet. Het appartement heeft 2 grote slaapkamers, de muren van deze slaapkamers zijn volledig geïsoleerd naar de hedendaagse normen. één van de kamers is uitgerust met kasten langs één zijde. Via de grootste kamer is er ook toegang tot een veranda met een uitzicht over Antwerpen.
Het appartement is volledig herschilderd en in het algemeen zéér goed onderhouden. 
Troeven: Gunstig EPC rapport, de elektrische installatie is conform volgens A.R.E.I., ruim appartement van 110m², instapklaar, centraal gelegen en overal dichtbij, rustige buurt
Contactpersoon Geert Bosschaert

Verdieping 5

Slaapkamer
16 m²
Slaapkamer
13 m²
Badkamer
5 m²
Keuken
13 m²
Woonkamer
34 m²
Balkon
2 m²
EPC waarde
235 kWh/m²
Energieklasse label
epc/c
Keukentype
Geïnstalleerd
Verwarming
Aardgas
Beglazing
Dubbel glas
PVC
Aansluiting elektriciteit
Aansluiting riolering
Aansluiting aardgas
Aansluiting telefoonlijn
Aansluiting Internet
Lift
Aansluiting waterleiding
Prijs
€ 1.100
Maandelijkse kosten
€ 100
Prijs per m²
€ 10 /m²
Bebouwing
Gesloten
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Woonoppervlakte
110 m²
Verdieping
5