Een huis verkopen in Wilrijk 

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Wij helpen graag uw huis te verkopen in de omgeving van Wilrijk en Hoboken. BR Vastgoed is centraal gelegen, nabij het Stadspark in Antwerpen. We verkopen vastgoed over alle negen districten van de stad en doen dit met hart en ziel. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde makelaars die een intensieve opleiding genoten en als geen ander de kneepjes van het vak kennen. 

Vragen over een huis verkopen in Wilrijk?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Laat uw huis verkopen in Wilrijk of Hoboken door geschoolde makelaars

Onze medewerkers vormen de spil van onze onderneming. Zij zorgen er dagelijks voor dat kopers hun nieuwe thuis vinden en verkopers tevreden kunnen terugkijken op een geslaagde samenwerking. Een huis verkopen in Wilrijk en Hoboken brengt heel wat geregel met zich mee. U kunt ervoor kiezen om zelf uw weg te vinden in dit kluwen van regels, of om u te laten bijstaan door een van onze makelaars. Door het huis dat u wilt verkopen in Hoboken of Wilrijk, te laten schatten door een van onze makelaars, weet u voor welke marktprijs u het kunt verkopen. Naast de waardebepaling zorgen wij ook voor de huisbezoeken, het papierwerk en de volledige afhandeling van het dossier. U wordt bij het hele proces betrokken, want uw mening telt voor ons. We staan steeds klaar om uw vragen betreffende het verkopen van uw huis in Hoboken of Wilrijk te bespreken en zorgen voor een regelmatige update van de stand van zaken.

Contacteer ons voor meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over onze werkwijze bij het verkopen of verhuren van uw huis in Wilrijk of Hoboken, bent u steeds welkom in ons kantoor te Antwerpen. Maak een afspraak om uw huis in Hoboken of Wilrijk te verkopen. Dat doet u door een e-mail te sturen naar info@brvastgoed.be of door te bellen naar het nummer +32 3 283 83 13. Wij staan iedere dag voor u klaar!