Verkopen

De belangrijkste activiteit van BR Vastgoed is het verkopen van vastgoed. Verkoopt U een appartement, een woonhuis, een commerciële ruimte, een villa of een bouwgrond, BR Vastgoed zorgt voor een zorgeloze ervaring. Wij zijn er immers voor al uw vastgoedtransacties. Ieder eigendom vraagt om een specifieke aanpak op maat, die bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Bij iedere verkoop gaan wij steeds uit van deze 5 onderstaande pijlers:

Correcte waardebepaling

Vastgoed verkopen start met een correcte prijsbepaling. De waarde van je woning hangt af van verschillende factoren waaronder de ligging, omvang, ouderdom en graad van afwerking van zowel de woning als uw tuin. Er wordt ook gekeken naar de andere, aanwezige extra's zoals een zwembad, tennisbaan, terras(sen), parking(s), vergelijkingspunten (recente en gelijkaardige verkopen in de omgeving) en het sentiment van de markt (is er veel vraag naar uw specifieke eigendom?).

Aangezien de verkoop van uw eigendom begint bij een juiste waardebepaling van het onroerend goed, komen onze makelaars graag geheel vrijblijvend bij u langs om een correcte verkoopwaarde van uw eigendom te adviseren.

BR Vastgoed helpt U om een marktconforme prijs van je vastgoed te bepalen!

Uitgebreide marketingmix

Voor een optimale visibiliteit van uw eigendom zetten we zeer hoog in op reclame op maat van uw pand. Dit bestaat uit een zéér opvallend affichebord aan de gevel, online reclame op portaalwebsites, sociale media, reclamedrukwerk, speciale evenementen en zoveel meer.

Professionele fotografie

De eerst indruk is zeer belangrijk, daarom hecht BR Vastgoed het grootste belang aan de fotografie van uw eigendom. Hierbij maken we naast klassieke foto's o.a. gebruik van 360° fotografie voor virtual tours alsook dronefoto-en videografie. Dit allemaal door een professioneel opgeleide fotograaf.

Zorgeloos verkopen

Wij zorgen vóór de tekoopstelling van uw pand voor een complete dossiersamenstelling. Op deze manier hoeft U zich geen zorgen te maken over het papierwerk en kunnen wij de kandidaat-koper direct alle mogelijkheden en wettelijke bepalingen toelichten. Het dossier wordt tot in de puntjes afgewerkt door onze makelaars.

Volledige toewijding

Wij volgen uw dossier nauwkeuring op, houden U hiervan op de hoogte en zetten waar nodig de puntjes op de i. Wij nemen de verkoop van uw eigendom heel serieus vanaf de 1ste kennismaking tot na het verlijden van de notariële akte. Wij zijn 7/7 bereikbaar, ook afspraken op zondag zijn mogelijk. U krijgt tevens één vast aanspreekpunt voor uw dossier.