Over ons

Als koper of verkoper van een woning lijk je soms overgeleverd aan de markt. Zo gunstig als een schaarse markt is voor de verkoop van je huis, zo lastig kan het zijn om een ander huis aan te kopen. Is er voldoende woningaanbod, dan kan het verkopen van een huis een stuk complexer zijn. Het is aan ons om alles, ongeacht de markt, soepel en naar wens te laten verlopen.

Een huis kopen of verkopen is veel meer dan het sluiten van een deal. Als verkoper neem je afscheid van een thuis. Als koper ben je daar juist naar op zoek en dat is ontzettend persoonlijk. Onze klanten en hun wensen staan dan ook altijd centraal en we gaan net zo lang door totdat ons gezamenlijke doel bereikt is.

Wij zijn Bosschaert & Rochtus Vastgoed! Een snel groeiend en vooruitstrevend vastgoedkantoor over de hele provincie Antwerpen en daarbuiten. Al jaren helpen wij mensen met veel plezier bij het zetten van een belangrijke stap in hun leven; de koop of verkoop van hun (t)huis. We zien het als een voorrecht om dat te kunnen doen, dit vanuit ons centraal gelegen kantoor te Antwerpen centrum.

We zijn niet alleen ervaren en bevlogen makelaars: wij kennen de regio en de markt, eveneens weten we als eerste welke woningen op de markt komen en hebben we de know how waar we precies op moeten letten. Met een frisse en energieke blik spelen we steeds in op een markt die altijd in beweging is.

Omdat we werken als een team kunnen we service verlenen op een heel hoog niveau en beschikken we over een heel brede expertise, inclusief bouwkundige kennis. Dat zie je onder andere terug in het niveau van onze ondersteuning, flexibiliteit en beschikbaarheid. Het (ver)koopproces verloopt hierdoor soepeler en het resultaat sluit altijd aan op de verwachtingen.

Waar wacht U nog op! Je huis kopen of verkopen? Doe het met BR Vastgoed!