Erkend makelaar in de omgeving van Berchem, nabij Antwerpen

Bij BR Vastgoed vindt u een gediplomeerd makelaar die uw huis in regio Berchem, Wilrijk en Borgerhout aan een gunstige prijs koopt en verkoopt. Ons kantoor is centraal gelegen nabij het Stadspark in hartje Antwerpen en vormt de ideale uitvalsbasis om de huizenmarkt in de stad van dichtbij gade te slaan. We opereren over heel Antwerpen, en hechten belang aan een persoonlijke, correcte en vlotte aanpak.

hou me op de hoogte contact

Een makelaar voor de aankoop en verkoop van vastgoed in Berchem, Wilrijk en Borgerhout

Onze makelaar die actief is in Wilrijk, Berchem en Borgerhout heeft een passie voor vastgoed. Onze makelaar zet deze dan ook graag in om uw pand in regio Berchem, Wilrijk of Borgerhout in de provincie Antwerpen aan het juiste bedrag te verkopen of te verhuren. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om uw eigendom door ons bureau te laten schatten. Zo heeft u een gegronde basis om uw uiteindelijke vraagprijs op te baseren. Naast verkopers, bieden we ook onze diensten aan potentiële kopers aan. Onze makelaar houdt de markt voor u goed in de gaten, of u nu iets zoekt in Wilrijk of elders in Antwerpen. Zo kunnen we kort op de bal spelen wanneer er een eigendom te koop of te huur komt dat een groot deel van, of misschien wel al uw wensen, afvinkt. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent.

Kies voor de beste service en contacteer ons vandaag nog

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling of een informerend adviesgesprek. Als makelaar werkzaam in onder andere Deurne, delen wij graag onze kennis over de huizenmarkt in Berchem, Wilrijk en Borgerhout met u. We zijn iedere dag bereikbaar, ook op zondag! Onze makelaar helpt u snel te schakelen en dat favoriete pand binnen te halen, of dat nu in Berchem, Wilrijk, Borgerhout of waar dan ook is. Kom eens langs of blader door het online aanbod, en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.