Vastgoed laten schatten

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bij BR Vastgoed in Antwerpen kunt u uw vastgoed volledig gratis laten schatten door een van onze experts. Doormiddel van deze service heeft u een goed idee aan welk bedrag u uw eigendom te koop of te huur kunt plaatsen. Om tot een correcte prijs te komen, houden we rekening met verschillende factoren waaronder het bouwjaar, het aantal vierkante meter en de locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de actuele marktprijzen en bent u steeds verzekerd van een nauwkeurige prijs. Dit wordt vakkundig vastgelegd tijdens de gratis schatting van het pand.

Vragen over vastgoed laten schatten?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw vastgoed laten schatten met behulp van experts

Of het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een appartement: u kunt al dit vastgoed door een van onze medewerkers laten schatten. De gratis schatting van het pand zorgt ervoor dat u de woning binnen het juiste prijssegment op de markt plaatst en ook uzelf niets tekort doet. Het is zo dat de medewerker die de gratis schatting van uw pand voor zijn of haar rekening neemt, meteen ook uw aanspreekpunt is gedurende het verdere verloop van de verkoop van uw woning. Dit zorgt ervoor dat deze persoon het volledige dossier kent en zowel u, als potentiële kopers van alle nodige informatie kan voorzien. 

Verzeker u van een goede marktpositie, contacteer ons vandaag nog

Wenst u graag uw vastgoed in Antwerpen te laten schatten, zodat u verzekerd bent van een accurate prijs? Aan de hand van een gratis schatting bepalen we een correcte prijs voor uw pand. Contacteer ons bureau en leg uw afspraak vast. We zijn zeven op zover bereikbaar op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be.

Neem contact met ons op