Vastgoed laten schatten

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Wilt u uw vastgoed laten schatten? Bij BR Vastgoed in Antwerpen kunt u terecht voor een gratis schatting van uw pand in Antwerpen en haar districten, zoals Hoboken, Wilrijk, Borgerhout of Berchem. Door middel van een gratis schatting van het pand heeft u een goed idee aan welk bedrag u uw eigendom op de markt kunt plaatsen. Om tot een correcte prijs te komen, houden we rekening met verschillende factoren waaronder het bouwjaar, het aantal vierkante meter en de locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de actuele marktprijzen en bent u steeds verzekerd van een nauwkeurige prijs wanneer u vastgoed laat schatten. Deze wordt vakkundig vastgelegd tijdens de gratis schatting van het pand.

Vragen over vastgoed laten schatten?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw vastgoed laten schatten met behulp van experts

Of het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een bouwgrond: u kunt al dit vastgoed laten schatten door een van onze medewerkers. De gratis schatting van het pand zorgt ervoor dat u de woning binnen het juiste prijssegment op de markt plaatst en uzelf niets tekortdoet. Het is zo dat de medewerker die de gratis schatting van uw pand voor zijn of haar rekening neemt, meteen ook uw aanspreekpunt is gedurende het verdere verloop van de verkoop van uw huis in Antwerpen en andere districten. Dat zorgt ervoor dat deze persoon het volledige dossier kent en zowel u, als potentiële kopers van alle nodige informatie kan voorzien. U kunt bij ons overigens zowel:

·       Een appartement gratis laten schatten

·       Een huis gratis laten schatten

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis schatting van uw pand

Wenst u graag uw vastgoed in te laten schatten bij ons vastgoedkantoor, zodat u verzekerd bent van een accurate prijs? Aan de hand van een gratis schatting bepalen we een correcte prijs voor uw pand. Contacteer onze experten en leg uw afspraak voor het laten schatten van uw vastgoed vast. We zijn zeven op zeven bereikbaar op het nummer +32 3 283 83 13.