Erkend makelaar in de omgeving van Borgerhout, nabij Antwerpen

Bij BR Vastgoed vindt u een gediplomeerd makelaar die uw huis in Borgerhout, Berchem of gelijk waar in Antwerpen aan een gunstige prijs koopt en verkoopt. Ons kantoor is centraal gelegen nabij het Stadspark in hartje Antwerpen en vormt de ideale uitvalsbasis om de huizenmarkt in de stad van dichtbij gade te slaan.

hou me op de hoogte contact

Een makelaar voor de aankoop en verkoop van uw vastgoed in Borgerhout of Berchem

We hebben een passie voor vastgoed. Onze makelaar zet deze dan ook graag in om uw pand in Borgerhout, Berchem of een van de andere zeven districten in Antwerpen, aan het juiste bedrag te verkopen of te verhuren. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om uw eigendom door ons bureau te laten schatten. Zo heeft u een gegronde basis om uw uiteindelijke vraagprijs op te baseren. Niet enkel verkopers zijn bij ons aan het juiste adres, we zetten ook graag ons beste beentje voor om potentiële kopers aan een nieuw thuis te helpen. Onze makelaar houdt de markt in Borgerhout en Berchem voor u in de gaten. Zo kunnen we kort op de bal spelen wanneer er een eigendom te koop of te huur komt die een groot deel van, of misschien wel al uw wensen, afvinkt. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent.

Kies voor de beste service en contacteer ons vandaag nog

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis waardebepaling of een informerend adviesgesprek. Als makelaar delen wij graag onze kennis over de huizenmarkt in Borgerhout, Berchem en Antwerpen met u. Ook streven wij ernaar om het aankoop- of verkoopproces zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. We zijn iedere dag bereikbaar, ook op zondag. Graag tot binnenkort!