Vastgoedkantoor in groot Antwerpen

Bent u op zoek naar een vastgoedkantoor dat actief is in de volledige stad Antwerpen? Bij BR Vastgoed vindt u een gediplomeerd makelaar die uw pand in de hele regio rond Berchem, Wilrijk, Deurne, Merksem, Hoboken, Borgerhout en zelfs Ekeren aan een gunstige prijs koopt en verkoopt. Ons vastgoedkantoor is centraal gelegen nabij het Stadspark in hartje Antwerpen en vormt de ideale uitvalsbasis om de huizenmarkt in de regio tot aan Merksem, Deurne en zelfs Ekeren van dichtbij gade te slaan. Als vastgoedmakelaar hechten we belang aan een persoonlijke, correcte en vlotte aanpak eender waar in Antwerpen u ons inschakelt.

hou me op de hoogte contact

Een vastgoedkantoor met gepassioneerde makelaars

Onze vastgoedmakelaar die actief is in groot Antwerpen, en dus ook in Ekeren, Merksem en Deurne, heeft een passie voor vastgoed. Wij doen er telkens alles aan om uw woning te verkopen of verhuren voor de juiste prijs. Bent u benieuwd naar de waarde van uw vastgoed? Bij ons kunt u uw vastgoed laten schatten. Zo heeft u een gegronde basis om uw uiteindelijke vraagprijs op te baseren. U kunt bij ons:

·       Uw huis gratis laten schatten

·       Uw appartement gratis laten schatten

Naast verkopers, bieden we ook onze diensten aan potentiële kopers aan. Onze makelaar houdt de markt voor u goed in de gaten. Zo kunnen we kort op de bal spelen wanneer er een eigendom te koop of te huur komt te staan, dat een groot deel van, of misschien wel al uw wensen, afvinkt. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent.

studio

Kies voor de beste service bij ons vastgoedkantoor

Contacteer een makelaar van ons vastgoedkantoor vrijblijvend voor een gratis waardebepaling of een informerend adviesgesprek. Als vastgoedmakelaar delen wij graag onze kennis over de huizenmarkt met u. We zijn iedere dag bereikbaar, ook op zondag! Onze makelaar helpt u snel te schakelen en uw favoriete pand binnen te halen. Kom eens langs of ontdek ons aanbod aan immo in Antwerpen online, en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.