Een huis verkopen in Antwerpen

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bezit u over een huis dat u wilt verkopen in Antwerpen of in een van haar districten, zoals Berchem, Borgerhout, Merksem, Wilrijk, Hoboken, Deurne of Ekeren? Klop dan gerust aan bij BR Vastgoed in het centrum van de stad. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke stappen nodig zijn om uw huis op een snelle en efficiënte manier te verkopen. We helpen u met plezier uw woning in Antwerpen te verkopen.

Vragen over een huis verkopen in Antwerpen?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw huis verkopen aan de juiste prijs

Ons vastgoedkantoor ondersteunt u graag wanneer u uw huis wenst te verkopen. Indien gewenst, kunt u uw huis laten schatten door een van onze gespecialiseerde medewerkers vooraleer deze te verkopen, en dat helemaal gratis. Tijdens een huisbezoek nemen we alle factoren waar die van belang zijn om een correcte prijs op te maken. Deze gegevens worden gebundeld in een dossier dat we steeds kunnen raadplegen bij het verkopen van uw woning in regio Antwerpen. Het vormt een waardevolle informatiebron die helpt om uw huis sneller te verkopen. Verder voorzien we ook online en offline marketing om uw huis in de kijker te zetten voor potentiële kopers. U ziet, wanneer u beslist om uw huis te verkopen via een makelaar, geniet u van allerlei voordelen.  

Kies voor professionele ondersteuning bij het verkopen van uw woning in Antwerpen

We hebben een uitgebreid aanbod aan panden in onze portefeuille. Blader eens door de vele eigendommen en krijg alvast een idee van de waarde van het huis dat u wenst te verkopen. Zo krijgt u een goede indicatie van wat uw pand mogelijk kan opbrengen. Laat u binnenkort ook uw huis verkopen door ons topteam? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be en leer onze werking kennen. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen en trachten deze elke keer opnieuw zo goed mogelijk in te lossen.