Een huis verkopen in Antwerpen

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bezit u over een huis dat u wilt verkopen in Antwerpen? Klop dan gerust aan bij ons erkende vastgoedbureau BR Vastgoed in het centrum van de stad. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke stappen nodig zijn om uw huis in de buurt van Berchem, Borgerhout, Merksem en overige gemeentes in Antwerpen, op een snelle en efficiënte manier te verkopen. We helpen u met plezier uw woning in Deurne of andere gemeentes in Antwerpen te verkopen.

Vragen over een huis verkopen in Antwerpen?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw huis verkopen in Antwerpen aan de juiste prijs

Ons vastgoedkantoor in Antwerpen ondersteunt u graag wanneer u uw huis wenst te verkopen in de regio Berchem, Borgerhout en Merksem. Indien gewenst, kunt u uw woning in Deurne of elders in Antwerpen, door een van onze gespecialiseerde medewerkers laten schatten vooraleer deze te verkopen, en dit helemaal gratis. Tijdens dit huisbezoek nemen we alle factoren waar die van belang zijn om een correcte prijs op te maken. Deze gegevens worden gebundeld in een dossier dat we steeds kunnen raadplegen bij het verkopen van uw woning in regio Antwerpen. Het vormt een waardevolle informatiebron die helpt om uw huis in Berchem, Borgerhout, Merksem of waar dan ook in Antwerpen sneller te verkopen. 

Wij helpen u bij het verkopen van uw pand in Antwerpen

Naast huizen kunt u bij ons ook terecht om uw bedrijfspand, tweede woning, garage of grond in Deurne of in een andere gemeente in Antwerpen te verkopen. Omdat ons vastgoedkantoor zich niet ver van Deurne bevindt, weten we precies wanneer er een interessant pand op de markt komt. We verkopen uw huis of appartement niet enkel in Deurne, Berchem, Borgerhout, Merksem en andere gemeentes in Antwerpen, maar ook in het Spaanse Alicante. We mochten al heel wat klanten blij maken met de koop en verkoop van hun vakantiehuis in de Spaanse kuststad. Kies voor professionele ondersteuning bij het verkopen van uw woning in Antwerpen

Kies voor professionele ondersteuning bij het verkopen van uw woning in Antwerpen

We hebben een uitgebreid aanbod aan panden in onze portefeuille. Blader eens door de vele eigendommen en krijg alvast een idee van de waarde van uw eigen woning in Deurne of elders in Antwerpen die u wenst te verkopen. Zo krijgt u alvast een goede indicatie van wat uw pand mogelijk kan opbrengen. Laat u binnenkort ook uw huis in Berchem, Borgerhout, Merksem of elders in Antwerpen, verkopen door ons topteam? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be en leer onze werking kennen. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen en trachten deze elke keer opnieuw zo goed mogelijk in te lossen.