Een huis verkopen in Antwerpen

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bezit u over een huis dat u wilt verkopen in Antwerpen? Klop dan gerust aan bij ons erkend vastgoedbureau BR Vastgoed in het centrum van de stad. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke stappen nodig zijn om uw huis in de buurt van Berchem, Borgerhout en Antwerpen op een snelle en efficiënte manier op de markt te zetten. We zetten met plezier onze schouders onder de verkoop van uw huis, zodat u deze last zelf niet hoeft te dragen!

Vragen over een huis verkopen in Antwerpen?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw huis verkopen in Antwerpen aan de juiste prijs

Ons bureau in Antwerpen ondersteunt u graag wanneer u uw huis wenst te verkopen in de regio Berchem en Borgerhout. Indien gewenst, kunt u de woning door een van onze gespecialiseerde medewerkers laten schatten, en dit helemaal gratis. Tijdens dit huisbezoek nemen we alle factoren waar die van belang zijn om een correcte prijs op te maken. Deze gegevens worden gebundeld in een dossier dat we steeds kunnen raadplegen. Het vormt een waardevolle informatiebron die helpt om uw huis in Berchem, Borgerhout of Antwerpen sneller te verkopen. Naast huizen kunt u bij ons ook terecht om uw appartement, bedrijfspand, garage of grond te laten verkopen. En die hoeven niet uitsluitend in België te liggen. We verkopen uw huis of appartement niet enkel in Berchem, Borgerhout of Antwerpen, maar ook in het Spaanse Alicante. We mochten al heel wat klanten blij maken met de koop en verkoop van hun vakantiehuis in de Spaanse kuststad. 

Kies voor professionele ondersteuning en laat u bijstaan door onze professionals

We beschikken momenteel over een uitgebreid aanbod aan panden in onze portefeuille. Laat u daar binnenkort ook uw huis in Antwerpen, Berchem of Borgerhout verkopen door ons top team? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be en leer onze werking kennen. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen en trachten deze elke keer opnieuw zo goed mogelijk in te lossen.

Neem contact met ons op