Uw huis verkopen via een makelaar

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Een huis verkopen via een makelaar zorgt voor minder stress en minder papierwerk. Wij nemen alle administratie van u over en behouden te allen tijde een gestructureerd overzicht. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen we bij BR Vastgoed in Antwerpen de kneepjes van het vak en kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk. Het voordeel voor u? Het verkopen van uw huis via een makelaar gaat een stuk sneller, en wordt afgehandeld volgens alle geldende regels.

Vragen over huis verkopen via een makelaar?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Een huis verkopen via een makelaar mét gratis waardebepaling

Wanneer we een pand op de markt aanbieden, gaat dit altijd gepaard met een bijhorend marketingplan. In de verkoopsector is het belangrijk om op te vallen tussen de huizen die te koop staan. Ons opvallend gele makelaarsbord zorgt er alvast voor dat elke voorbijganger op de hoogte is dat uw pand beschikbaar is voor verkoop. Daarnaast zorgen we ook voor een goede online zichtbaarheid en spreken we onze contacten in de vastgoedsector aan. Via deze inspanningen tracht onze makelaar dicht bij Deurne uw huis aan de beste prijs en aan de geschikte kandidaat te verkopen. We zijn bovendien werkzaam over de hele provincie Antwerpen. 

Een centraal vastgoedkantoor

Ons vastgoedkantoor ligt centraal nabij Merksem, Hoboken, Ekeren Wilrijk en Berchem. Om uw huis gericht te verkopen aan een marktconforme prijs, kunt u ervoor kiezen om het niet alleen te verkopen via onze makelaar, maar het ook gratis te laten schatten. Aan de hand van diverse factoren berekenen hij of zij een correcte waardebepaling.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op

Het verkopen van uw huis via onze makelaar, is kiezen voor dé beste service. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in ons kantoor nabij het Stadspark van Antwerpen. We geven u graag advies over het verkopen van uw huis en geven u de mogelijkheid om onmiddellijk een afspraak vast te leggen via onze makelaar. Wanneer u een schatting van uw huis laat uitvoeren, weet u aan welke prijs u dit het best kunt verkopen. Bel ons op het nummer +32 3 283 83 13 of stuur een e-mail naar info@brvastgoed.be