Uw huis verkopen via een makelaar

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Een huis verkopen via een makelaar zorgt voor minder stress en minder papierwerk. Wij nemen alle administratie van u over en behouden te allen tijde een gestructureerd overzicht. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen we bij BR Vastgoed in Antwerpen de kneepjes van het vak en kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk. Wat is het voordeel voor u? Het verkopen van uw huis via een makelaar gaat een stuk sneller, en wordt afgehandeld volgens alle geldende regels.

Vragen over huis verkopen via een makelaar?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Een huis verkopen via een makelaar biedt vele voordelen

Wanneer we een pand op de markt aanbieden, gaat dat altijd gepaard met een bijhorend marketingplan. In de verkoopsector is het belangrijk om op te vallen tussen de huizen die te koop staan. Ons opvallend gele makelaarsbord zorgt er alvast voor dat elke voorbijganger op de hoogte is dat uw pand beschikbaar is voor verkoop. Daarnaast zorgen we ook voor een goede online zichtbaarheid en spreken we onze contacten in de vastgoedsector aan. Via deze inspanningen tracht onze makelaar uw huis te verkopen aan de beste prijs en aan de geschikte kandidaat. Naast de marketing, kunt u bij ons ook uw huis gratis laten schatten. Door de ligging van ons vastgoedkantoor, kennen we de Antwerpse huizenmarkt als geen ander en zorgen we steeds voor een accurate schatting. Door uw huis te verkopen via een makelaar bent u zeker van een correcte prijs en een snelle, correcte afhandeling.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en contacteer ons

Het verkopen van uw huis via onze makelaar, is kiezen voor dé beste service. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We geven u graag advies over het verkopen van uw huis en geven u de mogelijkheid om onmiddellijk een afspraak vast te leggen via onze makelaar.