Appartement verkopen in Wilrijk en Hoboken

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Een appartement verkopen in Wilrijk of Hoboken was nog nooit zo makkelijk dankzij de hulp van ons erkende vastgoedbureau gelegen in het centrum van Antwerpen. Schakel de hulp in van BR Vastgoed en geniet van een gratis waardebepaling van uw appartement. Een van onze makelaars komt op een afgesproken moment langs en neemt alle voordelen en beperkingen in acht. Op basis van vooropgestelde factoren, stelt hij of zij een marktconforme verkoopprijs op. Zo weet u aan welke prijs u uw appartement in Hoboken of Wilrijk kunt verkopen. 

Vragen over appartement verkopen in Wilrijk?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Laat uw appartement verkopen door ons bureau in Wilrijk en Hoboken

De makelaar die de schatting van uw appartement uitvoert, wordt ook uw contactpersoon gedurende het hele traject. Als makelaar die uw appartement in Wilrijk gaat verkopen, volgt hij of zij uw dossier van begin tot eind op en is, als. Hij of zij is hét aanspreekpunt voor al uw vragen of twijfels. We proberen u iedere keer opnieuw een onberispelijke service te bieden, en staan ieder moment voor u klaar, ook op zondag. Wij nemen het grootste deel van het werk dat bij het verkopen van een appartement in Wilrijk of Hoboken komt kijken, uit handen. Zo verzorgen we de marketing van het pand, werken we samen met een professionele fotograaf die uw eigendom mooi in beeld brengt en dat zowel met fotografie als dronebeelden. Deze diensten hebben als doel om de verkoop te bevorderen, en uit ervaring weten we dat deze inspanningen hun effect niet missen. Het zijn slechts enkele van de vele voordelen die u ervaart als u ervoor kiest om uw appartement in Wilrijk of Hoboken te verkopen met behulp van onze experts.

Schakel onze specialisten in en neem direct contact op!

Wij verkopen niet alleen appartementen in Wilrijk en Hoboken, wij verkopen appartementen over heel Antwerpen. Zo mogen we ook Deurne, Merksem, Borgerhout en Berchem tot ons werkgebied rekenen. Elk district heeft zijn eigen charme, wat het nog zo leuk maakt om voor ieder pand de geschikte eigenaar te vinden. Wilt u een appartement verkopen in Wilrijk of Deurne of bent u op zoek naar andere interessante immo in regio Antwerpen? Maak een vrijblijvende afspraak via het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be