Appartement verkopen in Antwerpen

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Reken op onze expertise om uw appartement te verkopen in Antwerpen of een van de vele districten als Berchem, Deurne, Merksem, Wilrijk, Hoboken, Ekeren of Borgerhout. Dankzij onze jarenlange ervaring met panden in onze prachtige stad, vinden we voor ieder gebouw de geschikte koper. Appartementen zijn waardevolle eigendommen die zeer interessant zijn in aankoop als (gezins)woning, of om als opbrengsteigendom te verhuren. Door uw appartement in Antwerpen te verkopen met onze hulp, weet u zeker dat u alles uit deze opportuniteit haalt.

Vragen over vastgoed in Antwerpen?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw appartement verkopen doet u bij ons bureau 

Bij ieder appartement dat we verkopen maken we gebruik van vijf verkooppijlers. Allereerst bepalen we een correcte verkoopprijs aan de hand van een schatting van uw appartement. Om tot dat bedrag te komen baseren we ons op diverse factoren waaronder de oppervlakte, de ligging en de staat van het pand. Wanneer we het volledige plaatje in kaart hebben gebracht, bezorgen we u een correcte waardebepaling. Deze service is volledig gratis en heeft als doel om uw immo in Antwerpen aan een eerlijke prijs op de markt te brengen, met een succesvolle verkoop van uw woning als resultaat. 

Onze aanpak om uw appartement in Borgerhout of elders in Antwerpen te verkopen

Om uw appartement sneller te verkopen, maken we gebruik van dynamische marketing. We adverteren met professionele foto’s op onze en andere immobiliënwebsites, en voorzien de gevel van een opvallend bord. Tot slot verzorgen we het nodige papierwerk en volgen we het dossier van a tot z tot de uiteindelijke verkoop van uw appartement rond is. Laat u bijstaan door professionals en vind uw ideale pand


Laat u bijstaan door professionals en vind uw ideale pand

De makelaars van ons vastgoedbureau verkopen uw appartement voor een correcte prijs en staan u gedurende het volledige verkoopproces bij. Schakel ons in en sta versteld hoe vlot een appartement verkopen via een makelaar verloopt. We zijn iedere dag te bereiken op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be. Aarzel niet om ons te contacteren!