Uw appartement verkopen via een makelaar

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Een appartement laten verkopen via onze makelaar bespaart u heel wat werk en tijd. Wilt u uw appartement verkopen via een makelaar, omdat u bijvoorbeeld een nieuw appartement gaat kopen? Of heeft u het pand van uw dromen al gevonden, maar kunt u nog wat hulp gebruiken om uw huidige woonst van de hand te doen? In beide gevallen bent u bij BR Vastgoed uit Antwerpen aan het juiste adres. U vindt ons terug op wandelafstand van het Stadspark. Kom langs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Vragen over appartement verkopen via makelaar?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw appartement in Antwerpen verkopen via een professionele makelaar

Een appartement verkopen in regio Antwerpen kan veel tijd in beslag nemen. Het is dan ook precies daar dat we een verschil willen maken. Door een uitgekiende marketingstrategie zet onze makelaar uw appartement in de kijker en trachten we via online en offline zichtbaarheid het pand sneller te verkopen. Ook nemen we u al het papierwerk uit handen. Ook de huisbezoeken worden indien gewenst volledig door ons vastgoedkantoor verzorgd. Via een verkennend bezoek met bijhorende gratis waardebepaling is onze makelaar op de hoogte van alle specificaties van uw appartement en beschikken we over alle nodige informatie om uw appartement vlot te verkopen. We verkopen appartementen over heel Antwerpen, waaronder Ekeren, Deurne, Merksem en Hoboken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Leer onze werkwijze als makelaar kennen en laat uw appartement verkopen via ons erkend vastgoedbureau. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn 7/7 bereikbaar via het nummer +32 3 283 83 13 of het e-mailadres info@brvastgoed.be. Wij horen via deze contactgegevens graag wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen bij het verkopen van uw appartement!