Uw appartement verkopen via een makelaar

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Een appartement laten verkopen via onze makelaar bespaart u heel wat werk en tijd. Wilt u uw appartement verkopen via een makelaar, omdat u bijvoorbeeld een nieuw appartement gaat kopen? Of heeft u het pand van uw dromen al gevonden, maar kunt u nog wat hulp gebruiken om uw huidige woonst van de hand te doen? In beide gevallen bent u bij BR Vastgoed uit Antwerpen aan het juiste adres. U vindt ons terug op wandelafstand van het Stadspark. 

Vragen over appartement verkopen via makelaar?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Waarom uw appartement verkopen via een professionele makelaar?

Een appartement verkopen in regio Antwerpen kan veel tijd in beslag nemen. Het is dan ook precies daar dat we een verschil willen maken. Onze makelaar zet uw appartement in de kijker door een uitgekiende marketingstrategie zet en via online en offline zichtbaarheid trachten we het pand sneller te verkopen. Ook nemen we u al het papierwerk uit handen en de huisbezoeken worden indien gewenst volledig door ons vastgoedkantoor verzorgd. Via een verkennend bezoek met bijhorende gratis waardeschatting van uw vastgoed is onze makelaar op de hoogte van alle specificaties van uw appartement en beschikken we over alle nodige informatie om het vlot te verkopen. 

Neem vandaag nog contact met onze makelaar

Leer onze werkwijze als makelaar kennen en laat uw appartement verkopen via ons erkend bureau. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn zeven op zeven bereikbaar via het nummer +32 3 283 83 13. Wij horen via deze contactgegevens graag wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen bij het verkopen van uw appartement!