Makelaar in Deurne


7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Indien u een makelaar wilt inschakelen om uw huis in Deurne of Merksem te verkopen, klopt u best aan bij een vastgoedmakelaar van BR Vastgoed. In ons kantoor in het centrum van Antwerpen mogen we al jarenlang klanten van de verschillende Antwerpse districten begeleiden bij deze, vaak intensieve, klus. Onze vastgoedmakelaar stopt dan ook niet voor we het perfecte pand in Deurne of Merksem gevonden hebben, want uw geluk is ons plezier!

Vragen over makelaar in Deurne?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw makelaar voor eigendommen in Deurne, Merksem en omgeving

Als makelaar krijgen we regelmatig de vraag om een huis te verkopen in Deurne en Merksem. Om zowel de koper als verkoper een eerlijke prijs te kunnen bieden, kunt u uw huis of appartement in Deurne of Merksem eerst gratis door onze vastgoedmakelaar laten schatten. Aan de hand van vooropgestelde criteria, zoals de ligging, de bewoonbare oppervlakte en de afwerking, bezorgen we u een relevante verkoopprijs. Als eigenaar heeft u uiteraard altijd het laatste woord in de uiteindelijke beslissing. Bent u van plan uw huis in Deurne of Merksem te verkopen met behulp van een makelaar? Kom eens langs bij ons kantoor in Antwerpen en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Wij bieden als vastgoedmakelaar een meerwaarde

Als makelaar in Antwerpen opereren we niet enkel in Deurne en Merksem, maar ook in de andere zeven districten die Antwerpen rijk is. Het zijn beide aantrekkelijke gemeenten die fel gegeerd zijn bij huizenjagers. Schakel daarom de hulp in van een vastgoedmakelaar van ons vastgoedkantoor niet ver van Deurne en wees steeds als eerste op de hoogte wanneer er een nieuw pand op de markt komt. We verkopen als vastgoedmakelaar zowel uw huis in Deurne en Merksem, als uw bedrijfspand, garage, bouwgrond en meer. Onze makelaar helpt u bij alles wat komt kijken bij het verkopen of kozen van een pand in Deurne of Merksem. Denkt u hierbij maar aan het nemen van professionele foto’s, het verwelkomen van potentiële kijkers, het geven van rondleidingen en het opstellen van de nodige documenten.

Laat u bijstaan in deze belangrijke zoektocht door ons team van professionals

Aarzel niet om onze makelaar te contacteren wanneer u een geschikt pand op onze website ziet staan, of wanneer u meer info wenst te verkrijgen over het kopen of verkopen van een eigendom in Deurne of Merksem. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@brvastgoed.be of bel ons op het nummer +32 3 283 83 13. We staan u graag te woord!

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.