Vastgoedkantoor in Deurne


7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Ons vastgoedkantoor is de ideale partij wanneer u op zoek bent naar vastgoed in Deurne. Wij opereren over heel Antwerpen, en helpen zowel kopers als verkopers om de geschikte immo te vinden of om hun pand van de hand te doen. U schakelt BR Vastgoed ook zonder zorgen in als u een nieuwe huurder voor uw pand zoekt. Wij bieden een totaalpakket aan, en nemen heel wat administratie uit handen. Hoe wij u als vastgoedmakelaar in de buurt van Deurne kunnen helpen, verneemt u hieronder.

Vragen over vastgoed in de regio Deurne?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

De voordelen die ons vastgoedkantoor biedt bij de verkoop van uw pand in Deurne

Ons vastgoedkantoor voorziet indien gewenst een gratis waardebepaling van uw woning in Wilrijk, Deurne, Ekeren, of elders in Antwerpen. Deze wordt uitgevoerd door een ervaren vastgoedmakelaar, die uw pand in Deurne bezoekt en de nodige gegevens verzamelt. De waarde van een woning wordt bepaald aan de hand van diverse factoren, waaronder de ligging, de leeftijd van de woning en de bewoonbare oppervlakte. Deze schatting van onze vastgoedmakelaar helpt u als verkoper om uw pand in Deurne aan een competitieve prijs op de markt aan te bieden. 

Verhoog de verkoopkansen in Deurne met de hulp van onze vastgoedmakelaar

Om de verkoop van uw pand in Deurne in de kijker te zetten, voorziet onze vastgoedmakelaar een mix van diverse marketingmaterialen. Denk aan een opvallend immobord voor aan de gevel van uw woning, reclamedrukwerk, openhuisdagen, online advertenties en een vermelding op onze website. We zorgen voor professionele foto’s, met bijkomende optie voor videografie. Het is slechts een greep uit de voordelen die u ervaart wanneer u samenwerkt met ons vastgoedkantoor nabij Deurne. Wilt u een beroep doen op de professionele diensten van ons vastgoedkantoor voor uw immo in Deurne? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.