Een huis laten schatten in Wilrijk

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

U kunt ervoor kiezen uw huis te laten schatten in Wilrijk of Hoboken, door de ervaren medewerkers van BR Vastgoed uit Antwerpen. Deze service is kosteloos en biedt een grote meerwaarde voor u als koper. De waardebepaling geeft u een duidelijk zicht op de huidige marktprijzen en zorgt ervoor dat u steeds een correct bedrag ontvangt voor uw eigendom. Een te hoge prijs kan potentiële kopers namelijk afschrikken, waardoor een verkoop lang kan uitblijven. Een te lage prijs zou dan weer niet voordelig zijn voor uw portemonnee. Uw huis laten schatten in Wilrijk of Hoboken is daarom altijd een goed idee!

Vragen over een huis laten schatten in Wilrijk?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw huis laten schatten in Wilrijk en Hoboken is slechts het begin

Eens u de waarde kent van uw woning, is deze klaar om haar plaats in de markt in te nemen. Normaal gezien stopt de procedure hier voor u als verkoper, en is het afwachten of er interesse is of niet. Wanneer u een makelaar vlak bij Hoboken, inschakelt, wordt deze zoektocht naar een huis in Wilrijk of Hoboken veel grondiger aangepakt. Zo zetten we voor ieder huis dat we te koop aanbieden een marketingcampagne op. Nadat u uw huis in Wilrijk of Hoboken heeft laten schatten, en we het in de verkoop hebben gezet, plaatsen we een opvallend affichebord aan de gevel. Uw pand wordt gepubliceerd op onze en andere immobiliënwebsites, en krijgt hierdoor de nodige zichtbaarheid. In samenspraak kunnen er ook openhuizendagen georganiseerd worden, waarbij potentiële kopers uw huis kunnen ontdekken.

Boek vandaag nog een afspraak

Wenst u uw huis in Hoboken of Wilrijk te verkopen en wilt u het graag laten schatten door een van onze ervaren makelaars? Maak dan vrijblijvend een afspraak via +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be. BR Vastgoed in Antwerpen is iedere dag beschikbaar voor al uw vragen omtrent het laten schatten van uw vastgoed, zoals een huis in Hoboken of Wilrijk. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren!