Vastgoed te koop in Alicante

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bij ons vindt u vastgoed dat te koop staat in Alicante. Bij BR Vastgoed zit u dus niet enkel op de juiste plaats indien u eigendom(men) in Antwerpen. We zijn zelf ontzettend grote fan van de Spaanse kuststad en helpen u graag om de vakantie- of permanente woning van uw dromen te vinden. Net zoals in België, staan we ook in Spanje garant voor een kwalitatieve en betrokken klantenservice. We gaan graag voor u op zoek naar een pand te koop in Alicante, dat voldoet aan al uw wensen.

Vragen over vastgoed te koop in Alicante?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw droomhuis staat te koop in Alicante

Alicante is de op een na grootste stad aan de Costa Blanca en heeft alles wat u van een kustplaats verwacht. De goudgele zandstranden in combinatie met de wuivende palmbomen en staalblauwe zee zorgen voor een instant vakantiegevoel. Het is dan ook de ideale plaats voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en zuiderse sferen. Zowel verkopers als kopers zijn van harte welkom bij ons immobiliënkantoor, om hun woning in Alicante te koop te zetten of op zoek te gaan naar hun nieuwe vakantie- of permanente verblijf. Net zoals u de mogelijkheid heeft om uw huis in Deurne te laten schatten, of waar dan ook in Antwerpen, bieden we deze dienst ook aan bij het huis dat u te koop wenst te plaatsen in Alicante. Want een voorbereid verkoper is er twee waard.

Contacteer onze makelaars voor het vinden van uw volgende vakantiewoning

Uiteraard richten we ons niet enkel op huizen, we verkopen en verhuren eveneens appartementen, zowel particuliere units als volledige blokken. Appartementen zijn zowel in Wilrijk en andere gemeentes in Antwerpen, als in Spanje populaire investeringen. Ze zijn bijzonder interessant als opbrengsteigendom en vormen de ideale plek om in de koudere maanden te overwinteren. Heeft u een eigendom in Alicante dat u graag te koop wilt plaatsen, of bent u op zoek naar een vakantiehuis? Laat ons in het laatste geval uw voorkeuren weten. Contacteer ons op het nummer +32 3 283 83 13 of stuur een e-mail naar info@brvastgoed.be