Vastgoed te koop in Alicante

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Bij ons vindt u vastgoed dat te koop staat in Alicante. Bij BR Vastgoed zit u dus niet enkel op de juiste plaats indien u eigendom(men) in eigen land zoekt. We zijn zelf ontzettend grote fan van de Spaanse kuststad en helpen u graag om de vakantie- of permanente woning van uw dromen te vinden. Net zoals in België, staan we ook in Spanje garant voor een kwalitatieve en betrokken klantenservice. We gaan graag voor u op zoek naar een pand te koop in Alicante, dat voldoet aan al uw wensen.

Vragen over vastgoed te koop in Alicante?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw droomhuis staat te koop in Alicante

Alicante is de op een na grootste stad aan de Costa Blanca en heeft alles wat u van een kustplaats verwacht. De goudgele zandstranden in combinatie met de wuivende palmbomen en staalblauwe zee zorgen voor een instant vakantiegevoel. Het is dan ook de ideale plaats voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en zuiderse sferen. Zowel verkopers als kopers zijn van harte welkom bij ons vastgoedkantoor, om hun woning in Alicante te koop te zetten of op zoek te gaan naar hun nieuwe vakantie- of permanente verblijf. 

Contacteer onze makelaars voor het vinden van uw volgende vakantiewoning

Uiteraard richten we ons niet enkel op huizen die te koop staan in Alicante. Wilt uw woning in Antwerpen verkopen om uw investering in Alicante te financieren? Ook dan zijn wij de perfecte partner. Dankzij onze ligging zijn we immers volledig op de hoogte van de huizenmarkt in de stad. Contacteer ons op het nummer +32 3 283 83 13 of stuur een e-mail naar info@brvastgoed.be en wij gaan voor jou op zoek naar het ideale vastgoed dat te koop staat in Alicante