Vastgoed te koop in Alicante

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Naast vastgoed in Antwerpen vindt u bij BR Vastgoed ook verschillende eigendommen te koop in Alicante. We zijn zelf ontzettend grote fan van de Spaanse kuststad en helpen u graag om de vakantie- of permanente woning van uw dromen te vinden. Net zoals in België staan we ook in Spanje garant voor een kwalitatieve en betrokken klantenservice.

Vragen over vastgoed te koop in Alicante?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Uw droomhuis te koop in Alicante

Alicante is de op een na grootste stad aan de Costa Blanca en heeft alles wat u van een kuststadje verwacht. De goudgele zandstranden in combinatie met de wuivende palmblauwe en staalblauwe zee zorgen voor een instant vakantiegevoel. Het is dan ook de ideale plaats voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en zuiderse sferen. Zowel verkopers als kopers zijn van harte welkom bij ons immobiliënkantoor om hun woning in Alicante te koop te zetten, of op zoek te gaan naar hun nieuwe vakantie- of permanente verblijf. Net zoals u de mogelijkheid heeft om uw huis in Antwerpen te laten schatten, bieden we deze dienst ook aan voor uw huis dat u te koop wenst te plaatsen in Spanje. Want een voorbereid verkoper is er twee waard.

Contacteer onze makelaars voor het vinden van uw volgende vakantiewoning

Uiteraard richten we ons niet enkel op huizen, we verkopen en verhuren eveneens appartementen. Appartementen zijn zowel in Antwerpen als Spanje populaire investeringen. Ze zijn bijzonder interessant als opbrengsteigendom en vormen de ideale plek om in de koudere maanden te overwinteren. Heeft u een eigendom in Alicante die u graag te koop wilt plaatsen, of bent u op zoek naar een vakantiehuis? Laat ons in het laatste geval uw voorkeuren weten. Contacteer ons op het nummer +32 3 283 83 13 of stuur een e-mail naar info@brvastgoed.be.

Neem contact met ons op