Een appartement verkopen in Ekeren


7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Wij helpen u graag uw appartement te verkopen in Ekeren, nabij Antwerpen? Als vastgoedkantoor gelegen in het centrum van Antwerpen, beschikt BR Vastgoed over een centrale positie om de huizenmarkt van dichtbij op te volgen. Om uw appartement in Ekeren zo efficiënt mogelijk te verkopen, zorgen we voor een mix aan gerichte communicatie en bijhorende marketingmaterialen. Denk onder meer aan online reclame, openhuisdagen, opvallende immoborden en reclamedrukwerk. 

Vragen over vastgoed in de regio Ekeren?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Laat uw appartement eerst schatten, alvorens het te verkopen in Ekeren

Voordat u beslist om uw appartement in Ekeren te verkopen, kunt u ervoor kiezen om dit gratis door een van onze vastgoedmakelaars uit Antwerpen te laten schatten. We maken een verkoopprijs op aan de hand van verschillende factoren, waaronder de ligging, de grootte en de staat van het appartement. Deze service geeft u als voordeel dat u het pand aan een competitieve prijs op de markt plaatst, en is uiteraard ook beschikbaar indien u uw huis in Ekeren wenst te verkopen. Een correct geprijsd pand verkoopt sneller. Bovendien bent u er ook zeker van dat u zichzelf niets tekortdoet. 

Doe een beroep op onze expertise

Laat uw appartement in Antwerpen, zoals in Ekeren, zorgvuldig schatten én verkopen door onze experts. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, of leg onmiddellijk een afspraak vast. Dat kan door te e-mailen naar info@brvastgoed.be of door te bellen naar het nummer +32 3 283 83 13. Wij staan iedere dag voor u klaar.

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.