Uw vastgoedmakelaar voor regio Ekeren


7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Als vastgoedmakelaar uit Antwerpen zijn we bij BR Vastgoed ook actief in Ekeren. Ekeren is een schitterende gemeente om in te wonen. Er bevindt zich veel groen, en tegelijkertijd bent u op slechts 20 minuten verwijderd van het centrum van Antwerpen. We volgen het vastgoedaanbod in deze regio op de voet, en helpen u graag om hier hét ideale vastgoed te vinden, of dat nu particulier of commercieel is. 

Vragen over vastgoed in de regio Ekeren?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Wat kan onze vastgoedmakelaar betekenen voor u als klant uit Ekeren?

We begeleiden onze klanten zowel in de aankoop als verkoop van vastgoed. Of u nu uw appartement wilt verkopen in Ekeren, of u een statige villa, stuk bouwgrond of winkelpand wilt kopen: onze vastgoedmakelaar zorgt voor een vlot verloop. U kunt onze vastgoedmakelaar inschakelen voor een gratis waardebepaling van uw vastgoed in Ekeren. Dat doet u bijvoorbeeld vooraleer u besluit uw woning in Ekeren te verkopen. Zo beschikt u over een accurate prijs om uw vastgoed op de markt te plaatsen.

Doe een beroep op onze diensten voor al uw immozaken

De kennis van elke vastgoedmakelaar uit ons vastgoedkantoor, reikt veel verder dan Ekeren. Zo is BR Vastgoed ook actief in het Spaanse Alicante, waar we voor u ongetwijfeld de ideale woning of vakantieappartement vinden. Maak een afspraak en kom langs op ons kantoor. We luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen, en geven u meer uitleg over het verkopen of verhuren van uw pand, op gaan voor u op zoek naar het ideale vastgoed. Bel ons op het nummer +32 3 283 83 13 of stuur ons een e-mail via info@brvastgoed.be

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.