Makelaar Hoboken

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

BR Vastgoed is uw makelaar wanneer u op zoek bent naar een eigendom in Hoboken. Als vastgoedkantoor gelegen in Antwerpen, opereren we over alle negen districten die de stad rijk is. Wij helpen u graag met het kopen en verkopen van een pand of grond in deze regio. We behandelen zowel huizen, appartementen, bedrijfspanden, garages en gronden. We trachten de ideale match te vinden tussen koper en verkoper en omgekeerd.

Vragen over vastgoed in de regio Hoboken?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Samen met onze makelaar stap voor stap dichter bij uw droompand in Hoboken 

Als makelaar uit Antwerpen volgen we de huizenmarkt in Hoboken van dichtbij op. Elk pand dat we toevoegen aan onze portefeuille wordt door onze medewerkers uitgebreid gescreend en bezocht. Op die manier beschikken we over een uitgebreide kennis en weten we waar de voordelen en werkpunten van het pand liggen. Zo kunnen we u als potentiële koper steeds van alle nodige informatie voorzien en weet u onmiddellijk waar u aan toe bent. 

Ontdek de voordelen van een ervaren makelaar

Als verkoper onder meer in Hoboken biedt het heel wat voordelen om uw huis te verkopen via een makelaar. U kunt ervoor kiezen om het huis door een van onze ervaren medewerkers gratis te laten schatten  zodat u zeker bent dat uw eigendom de prijs krijgt die het verdient. Onze schattingen gebeuren steeds volgens bepaalde criteria, uiteraard heeft u zelf het laatste woord wat betreft de uiteindelijk vraagprijs. Als koper kunt u met al uw vragen steeds terecht bij één vast aanspreekpunt. Deze persoon volgt uw dossier van A tot Z op, en is de ideale partij voor al uw vragen. Aarzel niet en contacteer onze makelaar voor de verkoop of aankoop van een woning in Hoboken. We zijn zeven dagen per week te bereiken op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.beNeem contact met ons op

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.