Vastgoedkantoor in Antwerpen


7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

BR Vastgoed – kort voor Bosschaert & Rochtus Vastgoed – is een vooruitstrevend vastgoedkantoor uit Antwerpen. We zijn centraal gelegen in het centrum van de stad, maar ons werkgebied strekt zich uit over de gehele provincie. Door onze jarenlange ervaring kennen we als vastgoedmakelaar de kneepjes van het vak als geen ander, en beschikken we over een uitgebreide expertise over de immo in regio Antwerpen. Deze kennis zetten we als vastgoedkantoor iedere dag opnieuw in om onze klanten de beste service te bieden.

Vragen over vastgoed in de regio Antwerpen?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Ons vastgoedkantoor vindt uw droompand in Antwerpen en omgeving

Als vastgoedmakelaar in Antwerpen bieden we verschillende diensten aan. We helpen kopers op zoek naar een geschikte woning, een goed gelegen bedrijfspand of een ruime bouwgrond. Ook garages komen regelmatig voor in ons aanbod. De huizenmarkt is een snel-veranderende omgeving die niet altijd even gemakkelijk te volgen is. De hulp van onze ervaren vastgoedmakelaar uit Antwerpen kan daarin het verschil maken. Uiteraard staan we als vastgoedmakelaar ook voor u klaar wanneer u uw huis of appartement in Antwerpen wenst te verkopen. Ons vastgoedkantoor uit Antwerpen zorgt voor de nodige marketingmaterialen, voert indien gewenst een gratis schatting uit, en organiseert de nodige huisbezoeken, zodat uw pand snel en aan de juiste koper verkocht raakt. U schakelt overigens ons vastgoedkantoor ook in Deurne en andere Antwerpse gemeentes in!

Ervaar de voordelen van een ervaren vastgoedmakelaar

Als vastgoedmakelaar in Antwerpen, beslaan we de hele markt in de provincie. Ons vastgoedkantoor opereert bijvoorbeeld ook in Merksem, Ekeren, Hoboken en Wilrijk. Ons ruime netwerk zorgt ervoor dat we als een van de eersten op de hoogte zijn wanneer nieuwe panden op de markt komen. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen. Het zijn maar enkele voordelen waarvan u geniet wanneer u besluit om met ons vastgoedkantoor uit Antwerpen in zee te gaan. Maak een vrijblijvende afspraak, en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.