Een huis verkopen in Deurne

7/7 bereikbaar

Gratis waardebepaling

Centrale ligging

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Deurne of Merksem, bent u bij vastgoedbureau BR Vastgoed uit Antwerpen aan het juiste adres. Wij begeleiden u doorheen het hele proces en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Dankzij onze expertise weten we precies welke wetgevingen en regels voor uw dossier van toepassing zijn. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat u bepaalde stappen zou vergeten. Wij maken al het bijkomende papierwerk in orde en staan op ieder moment klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Vragen over een huis verkopen in Deurne?

Hou me op de hoogte Bekijk het aanbod

Laat uw huis verkopen in Deurne of Merksem door professionals

BR Vastgoed opereert over de hele provincie Antwerpen. Zo vallen onder meer de gemeenten Wilrijk, Hoboken, Berchem en Borgerhout ook onder ons werkgebied. Ieder huis dat we verkopen in deze districten, en uiteraard ook in Deurne en Merksem, wordt vooraf uitgebreid gescreend door een van onze opgeleide makelaars. Deze screening kan indien gewenst gepaard gaan met een gratis schatting van het pand. Aan de hand van deze waardebepaling stellen we in samenspraak met u als verkoper een gepaste marktprijs op. Daarna is het onze missie om uw huis in Deurne of Merksem zo snel mogelijk te verkopen. Wij zorgen zowel voor de huisbezoeken, de prijsonderhandelingen, de contractondertekening en ook bezorgen wij u regelmatig een update van het gehele verkoopproces.

Neem vandaag nog contact op

Laat uw huis in Deurne of Merksem verkopen door ons ervaren immobiliënkantoor, gelegen in het centrum van Antwerpen. Schakel onze hulp in, zodat u zeker bent dat de verkoop op een professionele manier aangepakt wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer +32 3 283 83 13 of via het e-mailadres info@brvastgoed.be en leg uw eerste afspraak vast. We kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten!

Neem contact met ons op